Hugh Hefner ne želi Kelly Osbourne u Playboyu

Kelly, koja je ranije izjavljivala kako su joj slava i bogatstvo uništili život, predomislila se, pa danas sama sebe (i svoje grudi) nudi medijima na uvid.

Kelly, o kojoj su tabloidi nerijetko pisali kao o problematičnoj tinejdžerki, s privatnosti se mogla u potpunosti pozdraviti nakon što je MTV počeo emitirati reality show "The Osbournes", koji prikazuje svakodnevni život njezine obitelji.

"Bogatstvo i slava moj su najveći problem. Odrastanje pred očima javnosti je užasno. Dovoljno mi je teško što me obitelj osuđuje, a kamoli i cijeli svijet." - izjavila je Kelly svojevremeno za britanski Daily Mirror.

Kelly, koja je u intervjuu za spomenuti časopis bila možda i previše iskrena, otkrila je kako je ovisnost o narkoticima naslijedila od svoje majke Sharon. Pjevačica koja se okušala i u glumi (glumila je u TV seriji "Life As We Know It") u jednom je razdoblju postala ovisna o antibioticima.

Kelly je također otkrila kako je njezina ovisnost o opijatima došla do te mjere da je četiri mjeseca prije odlaska na rehabilitaciju počela povraćati krv, što je pokušala skriti od majke. No, to joj nije uspjelo te ju je Sharon, poznatija kao glava obitelji koja drži sve konce u rukama, poslala na odvikavanje.

B.S.

Pročitajte više