Hulk Hogan spasio 17-godišnju djevojku iz prevrnutog automobila

Foto: Profimedia/Instagram

HULK HOGAN (70) svjedočio je prometnoj nesreći u Clearwateru na Floridi. Umirovljeni profesionalni hrvač spasio je tinejdžericu koja je sudjelovala u sudaru. Njezin automobil prevrnuo se na krov, a Hulk ju je zajedno s prijateljem izvukao iz automobila. 

S njim se tada vozila i njegova supruga Sky Daily (45). "Sinoć smo otišli s večere u Tampi. Vidjeli smo auto koji se prevrnuo ispred nas. Iskreno se divim svom suprugu Hulku Hoganu i dobrom prijatelju Jakeu Rasku što su priskočili u akciju", oglasila se Sky na Facebooku. 

Oglasio se i Hogan

Supruga Sky Daily piše da je tinejdžerica bila "neozlijeđena, samo stvarno uzdrmana, što je bilo pravo čudo". Uzrok nesreće još se istražuje, kaže policija.

TMZ je objavio fotografije, a na njima se vide dvojica muškaraca, Hogan i Jake, kako izvlače tinejdžericu iz automobila. Hogan se nakon toga oglasio na Twitteru i rekao da je kemijskom olovkom aktivirao zračne jastuke. "Hvala Bogu, sve je sada dobro", dodao je.

"To je tipično za Hulka, ima veliko srce. Pomaže i tretira ljude s najvećim poštovanjem", rekla je Hoganova predstavnica Linda Bose.

Pročitajte više