I žene su složne, Saša bi bio prelijepa žena: "Shvaćam to kao kompliment"

Foto: Instagram

SAŠA LOZAR posljednjih je mjeseci bio jako zaposlen. Osim što slušatelji svakodnevno njegov glas slušaju na radiju, "slavuj iz Laduča" nije zaboravio ni svoju prvu ljubav - glazbu.

"Puno se radi, puno snimam, uskoro mi izlazi nova pjesma. Jako sam sretan, to će biti obrada jednog velikog hita koji je meni jedna od najdražih pjesama ikada i jako se veselim tome", rekao je za Index.

U središtu pozornosti javnosti posljednjih mjeseci nalazio se zbog nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato", gdje se svakog tjedna transformirao u neku drugu poznatu osobu. Uoči ovotjednog finala zanimalo nas je koja mu je uloga bila najteža.

"Moram priznati da je svaka transformacija bila jako teška, to ne kažem samo zbog klišeja. Jako je teško ući u karakter, u lik i u glas. Razrovati neke svoje postavke glasa koje sam godinama stvarao da bih skroz potisnuo sebe kao pjevača u nekim točkama. Naravno da su uvijek najveći izazov ženske transformacije, mislim da je to i publici najsmješnije, tako da je svaka ženska uloga bila smiješna", rekao nam je.

Upravo se o tim ženskim ulogama najviše pričalo, a žene su žaljenjem zaključivale da je Saša Lozar ljepša žena od njih. Posebice nakon što je za ulogu LeAnn Rimes postao prelijepa, visoka i vitka plavuša.

"Ne znam stvarno kako bih to shvatio. Ljudi su bili pozitivno reagirali na taj nastup i to mi je jako drago. Uvijek to shvaćam kao kompliment", ističe Saša.

Publiku su Lozar i kolega Luka Bulić uveseljavali videima koje su objavljivali nakon emisija, a u kojima su otkrivali što se "događa" iza kulisa.

"Mi smo prijatelji odavno, ovo je samo prilika da s nešto više šminke i odjeće pokažemo svoju svakodnevicu. Mi smo kolege na poslu i nama je tako svaki dan međusobno. Jedna kap je dovoljna da bi eksplodirali. I oni videi koji su se dijelili nastali su spontano i to je bio samo jedan dan u životu nas dvojice", rekao nam je Saša.

Saša će sljedeće nedjelje utjeloviti Beyonce, dok će Bulić postati Eros Ramazzotti. Uz njih natječu se Maja Šuput kao Miley Cyrus i Renata Sabljak kao The Pointer Sisters, a tko će pobijediti, saznat ćemo u nedjelju. 

Pročitajte više