Igoru se u Jokeru pojavilo eurovizijsko pitanje. Biste li vi znali odgovor?

Foto: Press

Natjecatelj Igor Plavšić u kviz Joker došao je s puno samopouzdanja, koje se pokazalo opravdanim. Do kraja je branio iznos od 15.000 eura, ali na posljednjem pitanju nije htio riskirati, pa je kući ponio osvojenu nagradu od 5.000 eura. 

Pitanje zbog kojeg je odustao, glasilo je: Karoo je polupustinjski plato smješten u kojoj državi? Ponuđeni odgovori bili su: A) Saudijskoj Arabiji B) Peruu C) Južnoafričkoj Republici D) SAD-u.

Da Igor nije odustao, pao bi na mnogo niži iznos s obzirom na to da da bi odabrao pogrešan odgovor A, dok se točan skrivao iza opcije C) Južnoafričkoj Republici.  

Pojavilo se i eurovizijsko pitanje

Kao što je i najavio, posjeduje veoma dobro poznavanje Eurosonga, a kada mu se otvorilo pitanje s tom temom, odmah je točno odgovorio: "Koje su godine čak četiri države pobijedile na Eurosongu?" Ponuđeni odgovori bili su: A) 1959. B) 1969. C) 1979. D) 1989. Točan odgovor bio je B) 1969.

''Četiri države su imale jednak broj bodova, pa su sve proglašene pobjednicima, što je razljutilo neke'', objasnio je Igor. 

Dobro mu je išlo i pitanje: Romantična komedija s Juliom Roberts i Hughom Grantom u glavnim ulogama se u originalu zove Notting Hill. Kako je prevedena kod nas? Ponuđeni odgovori bili su: A) Zauvijek ljubav B) Ljubav je lijek za sve C) Prije svega ljubav D) Ja u ljubav vjerujem

Igor je točno odgovorio D) Ja u ljubav vjerujem, a pokazalo se i da je dobro upućen i u ljubavne odnose u Hollywoodu. "Kako se zove kontroverzna australska arhitektica, trenutno supruga Kanye Westa?", glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: A) Ariana Veto B) Bianca Censori C) Claudia Torturi D) Diana Silenti. Igor je i bez korištenja jokera znao da je točan odgovor B) Bianca Censori.

Pročitajte više