Imala je 127 kg, a sada je glavni komad na plaži: "Još uvijek se borim sama sa sobom"

Foto: Instagram

29-GODIŠNJA Raina Trindade cijeli je život imala problema s viškom kilograma, a kada je dosegla težinu od 127 kilograma odlučila je da je vrijeme da nešto poduzme.

Uspjela je skinuti 64 kilograma, no kaže da se u glavi još uvijek nije pomirila sa svojim novim izgledom. "U ratu sam sa svojim mislima", kaže Raina.

Godinama je zbog svoje debljine bila na meti vršnjaka zbog čega je poduzela drastične mjere i počela uzimati dijetne pilule. One joj nisu pomagale, a stanje joj se samo pogoršavalo. Liječnici su je upozoravali da riskira srčani udar, imala je problema sa zglobovima, bubrezima i disanjem. 

"Tijekom jednog pregleda, liječnik mi je rekao da su mi arterije skoro začepljenje", priča Brazilka kojoj su doktori na kraju predložili operaciju želuca.

Napokon je uspjela smršavjeti, dosegla je težinu od 63 kilograma. Samo nekoliko mjeseci kasnije operativno je uklonila višak kože s trbuha te ugradila implantante u grudi, prenosi Daily Mail.

No, unatoč svemu, Raina i dalje sumnja u svoj izgled. "Ne postoji operacija za misli. Operacije nisu savršeno rješenje, na meni je da brinem o rezultatima koje sam postigla operacijom. Ali sada sam disciplinirana i zdravo jedem", kaže.

 

Pročitajte više