Indexova novinarka potukla poznate u golfu na snijegu

NA ZAGREBAČKOM Sljemenu održan je prvi Chivas golf spektakl na snijegu u kojem su sudjelovali novinari i protagonisti društvene kronike, a pobjednice natjecanja su Indexova novinarka Lana Vukičević te Martina Podgorski s Nove TV. Da stvar bude bolja, novinarke su tom prilikom prvi put u životu zaigrale golf na snježnom terenu, a jedni od njihovih suparnika bili su i profesionalni igrači golfa!

Chivas je pobjednice nagradio putovanjem na snježni golf turnir u St. Moritzu u siječnju sljedeće godine u nadi kako će možda i tamo osvojiti neku nagradu. Od ostalih sudionika koji su pokušali osvojiti pobjedničko postolje bili su, među ostalima, manekenka i djevojka Jure iz Connecta Korana Gvozdić, glasnogovornica ureda gradonačelnika Milana Bandića Iva Mia Erak te novinar, voditelj i sudionik u propalom Celebrity Big Brotheru Ivica Kovačević.

"Svi smo bili gosti i radili što nam je Big Brother naredio"

"Nakon izlaska iz BB kuće sabirem dojmove koji su srećom fenomenalni. Jako sam zadovoljan reakcijama ljudi koji me poznaju i koji su gledali moj boravak u Kući. Pokazao sam javnosti da sam sasvim običan čovjek kao i svi drugi, a to mi je vrlo bitno. Prije svega, u Kući nije bilo lako boraviti jer je poprilično nezgodno kada netko tobom manipulira 24 sata dnevno. A tamo su svi bili gosti koji su radili ono što im je Big Brother naredio", rekao je Ivica koji će se na jesenskoj audiciji za mjuzikl "Marilyn Monroe" u kazalištu Komedija probati izboriti za ulogu Marlona Branda.

M.A.
Foto: S.G.F.

Pročitajte više