Ines Huskić nakon ispadanja: Taher mi je favorit još od prve audicije kad sam čula kako dreči

INES HUSKIĆ nije se plasirala u top 5 kandidata HTZ-a, ali lijepu i talentiranu pjevačicu to nije pretjerano razočaralo. "Imam osjećaj kao da je sve bilo nestvarno, kao da sam sanjala cijeli taj dio s HTZ-om. Čudno mi je sad, jer se pokušavam naviknuti da imam vremena i ne moram se odmah nakon dizanja brzinski spremati za probe. Nemam još osjećaj da mogu bit opuštenija", izjavila je Ines u razgovoru za Index. Kaže kako je u petak osjećala da će ispasti te je na neki način bila spremna na to.

"U glavi sam se spremila. Kad sam saznala da ispadam imala sam toliko misli i osjećaja, ne mogu opisati kako sam se osjećala", rekla nam je mlada pjevačica koja će u nastavku showa najviše navijati za Tahera: "Svi smo mi u ovoj fazi podjednaki i nijanse odlučuju. Svatko od nas ima nešto specifično za ponuditi, dobri smo pjevači i vjerujem da sitnice presuđuju tko će ispasti. Meni je Taher favorit, jer je pjevački najjači i zna što radi".

"Shvatila koliko su mi svi tamo zapravo prokleto dragi"

"Nakon ispadanja, gledala sam reprizu showa i shvatila koliko su mi svi tamo zapravo prokleto dragi. U malo vremena jako smo se vezali i svi će mi nedostajati. Tahera znam od prve audicije kad sam ga čula kako se dreči. Prirastao mi je srcu i od tad smo se 'skompali' i družili. Ostali su mi isto jako dragi i bit će mi čudno živjeti bez njih", rekla nam je Ines.

Nastup u HTZ-u bio je veliki poticaj za njenu glazbenu karijeru na kojoj je počela raditi i prije dolaska u show: "Ovdje sam došla sa stavom da volim neku svoju mjuzu: soul i r'n'b'. Nadam se da su me primijetili ljudi kojima odgovara taj 'đir' pa će me možda doći pogledati na jednoj od gaža. Krenula sam s pjevanjem i prije showa, a nalaženje gaža je ionako već bilo u planu. Ako HTZ show tome doprinese, bit će mi drago". 

"Prvo ću se useliti doma i zvati majstore"

Nakon šest tjedana boravka u kući s ostalim kandidatima, Ines se prvo planira dobro odmoriti i preseliti sve svoje stvari. "Mislim da ću si sad uzeti pet dana da se normaliziram i uselim doma. Zvat ću majstora za sve stvari koje odgađam neko vrijeme, a dečko ih ne stigne popraviti jer mnogo radi. Počet ću odgovarati na sve Facebook poruke i vjerojatno ću uzeti satove pjevanja", ispričala nam je marljiva glazbenica. 

Neizbježno pitanje o odnosu Marcele i Marka nije željela puno komentirati. Samo je rekla kako među njima očito postoji neka simpatija, ali su previše profesionalni da bi se upuštali u romansu. "Da se imalo nešto za dogoditi, već bi se dogodilo", kaže nam uz smijeh. Za odnos Gorana Kosa i ostalih stanara kaže da je preuveličan te da su svađe u kući prenapuhane. "Kos nije shvatio da bi se netko u kući mogao osjetiti povrijeđen. Kad si tamo bitno ti je da vidiš kako je nekome stalo, a on je tu malo štekao", zaključila je Ines Huskić.

Pročitajte više