Intimni obred: Katie Price i Alex Reid vjenčali se u Las Vegasu

BRITANSKA starleta Katie Price i njen odabranik Alex Reid vjenčali su se u Las Vegasu okruženi bliskim prijateljima i televizijskom ekipom kanala ITV2. Nije bilo prisutnih fotografa britanskih tabloida, što je iznenadilo mnoge.

Par je izgovorio zavjete u kapelici lasvegaškog hotela Wynn, a kažu da su informaciju o točnom vremenu i mjestu vjenčanja skrivali, jer nisu željeli "komercijalizirati svoje vjenčanje, već pokazati kako su iskreno zaljubljeni". No, njihovi fanovi neće ostati uskraćeni, jer je ekipa ITV2 snimila cijeli obred u sklopu realityja "What Katie Did Next". Zasad još nije sigurno hoće li prsata starleta dopustiti prikazivanje obreda. "Vrlo smo zaljubljeni i veselimo se zajedničkoj budućnosti", pisalo je u izjavi za medije slavnog para.

Obred je trajao točno 22 minute, a par je nakon toga otišao u luksuzni apartman koji košta 10.000 dolara na noć. Katie već čekaju brojne ponude za intervju kad se vrati u Veliku Britaniju, a vjeruje se da su potpisali ugovor vrijedan milijun funti za ekskluzivne fotografije s vjenčanja. Britanska je starleta uplovila u bračnu luku manje od godinu dana nakon razvoda od bivšeg muža Petera Andrea. S Alexom Reidom je prekidala nekoliko puta, uključujući i prekid koji je javnost vidjela u showu "I'm A Celebrity" kada ju je Alex došao zaprositi, a ona je pred kamerama prekinula vezu.

Pročitajte više