Irina Shayk o Bradleyju Cooperu: Boljeg oca svom djetetu nisam mogla ni sanjati

Foto: EPA

MANEKENKA Irina Shayk govorila je o svom odnosu s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom, s kojim ima šestogodišnju kćer Leu. Iako oboje imaju pretrpan raspored, Irina kaže da je i njoj i Cooperu obitelj na prvom mjestu.

"Uvijek nađemo način. On je najbolji otac o kojem smo Lea i ja mogle sanjati", rekla je Irina za Elle. 

Kaže da kćer oboje vode sa sobom gdje god treba. "S njom je super lako. Prije dva dana morala sam ići u teretanu pa sam joj uzela bojanku i rekla: 'Mama vježba'. Crtala je sat vremena, a zatim smo otišle na probu Michaela Korsa. Upoznala je sve djevojke", otkriva Irina.

Lea je čak dobila i torbu od Michaela Korsa, a zauzvrat mu je dala svoj crtež mačke. 

Nakon prekida ostali u dobrim odnosima

"Gledajući svoju kćer, ona odrasta u potpuno drugačijem okruženju. Živi u West Villageu, obišla je brojne države u posljednja dva mjeseca, ali želimo da ona zna koliko stvari vrijede. Želimo joj pokazati da mora naporno raditi da nešto dobije", kaže Irina.

Irina i Bradley prekinuli su 2019. godine, ali su zbog svoje kćeri ostali u dobrim odnosima. Obitelj je zajedno išla i na ljetovanje ove godine. Nakon njihovog prekida pisalo se kako su oboje krenuli dalje i našli nove partnere, no Irina o tome ne želi javno govoriti.

"Dijelim svoje poslovne stvari jer sam odlučila svoj privatni život zadržati privatnim. Ako jednog dana osjetim želju da podijelim to, podijelit ću", kazala je.

Pročitajte više