Jamie Foxx konačno se oglasio nakon što je proveo gotovo mjesec dana u bolnici

Foto: Instagram

NAKON gotovo mjesec dana otkako je hospitaliziran zbog hitnog medicinskog slučaja, Jamie Foxx prekinuo je šutnju na društvenim mrežama zahvalivši fanovima na podršci.

"Cijenim svu ljubav! Osjećam se blagoslovljeno", kratko je napisao u objavi koju je u srijedu podijelio na svom Instagram profilu, dodavši emotikone ruku koje se mole, crvenog srca i lisice.

Glumac je na Instagram Storyju zahvalio Nicku Cannonu, koji je preuzeo mjesto voditelja njegove emisije Beat Shazam. "Cijenim te, moj dečko', napisao je najavivši skori povratak.

Hitno hospitaliziran

Podsjetimo, 55-godišnji glumac hospitaliziran je 11. travnja zbog hitnog medicinskog slučaja, a još uvijek nije u potpunosti poznato što se dogodilo.

Izvor blizak glumcu otkrio je kako Foxx jedno vrijeme nije reagirao na podražaje te da su ga doktori u jednom trenutku morali oživljavati. Rekao je da glumac ima visoki krvni tlak te da doktori smatraju da može biti sretan što je živ.

Nastavljeno snimanje filma

Podsjećamo, Foxx je tada snimao Netflixovu akcijsku komediju Back in Action u Atlanti s Cameron Diaz, a izvor tvrdi da se glumac ponašao problematično tijekom snimanja. Snimanje filma je nastavljeno, a produkcija u scenama koristi njegovog dvojnika.

Pročitajte više