Jeff Bezos se prisjetio prvog posla, ljudi ga napali: Sada je službeno. Lažljivac

Foto: EPA

DRUGI najbogatiji čovjek na svijetu, Jeff Bezos, prisjetio se svog prvog posla koji je radio kad je imao 16 godina.

Milijarder je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj jede burger iz McDonald'sa.

"Moj prvi posao. I dalje isti odličan burger", napisao je Bezos uz fotografiju na kojoj u opuštenom izdanju uživa u burgeru i prženim krumpirićima, a njegova objava izazvala je podijeljene reakcije među pratiteljima.

"Svaka čast. Trebalo je početi od nekuda", "Dokaz da ništa nije nemoguće", "Jeff je uz sve bogatstvo ostao tako prizemljen čovjek", komentirali su oni koje je ova objava oduševila. Ipak, bilo je i onih koji smatraju da Jeff na ovaj način samo glumi lažnu skromnost te mu nisu povjerovali.

"Moje dijete nije bilo impresionirano McDonald'som. Očito ima bolji ukus od Jeffa Bezosa. Nisam iznenađen", "Pa, sada je službeno. Lažljivac. Ničemu što kaže Jeff Bezos ne može se vjerovati. Upravo je nazvao burger iz McDonald'sa 'odličnim burgerom"', "Izgleda da je netko kupio dionice McDonald'sa", pisali su mu pratitelji.

Vozio se sam na vlaku smrti

Bezos je nedavno postao predmet sprdnje na društvenim mrežama nakon što je fotografiran kako se sam vozi na vlaku smrti Space Mountain u Disneylandu. Osnivač Amazona posjetio je kalifornijski tematski park, a na vlaku smrti odlučio se provozati sam.

"Ova fotografija Jeffa Bezosa kako se potpuno sam vozi na Space Mountainu jedna je od najsmješnijih, najjadnijih demonstracija bogatstva koje sam ikada vidio. Zamislite da imate moć iskorijeniti siromaštvo i umjesto toga odlučite trošiti svoj novac i vrijeme radeći ovakva sranja", kritično je rekao jedan korisnik Twittera.

Pročitajte više