Jelena Rozga: Nije bilo lako popeti se na binu i vidjeti više konobara nego publike



JELENA ROZGA sinoć je bila glavna zvijezda Cro A Portera. Naime, u ulozi kraljice maturalne večeri, zatvorila je reviju modnog dvojca ELFS, a sve to uz zvuke svog hita "Bižuterija". Dirnuta Jelena ovih dana prolazi kroz najbolje dane u svojoj karijeri te nam je prokomentirala svoj glazbeni uzlet, ali i ulogu "kraljice estrade", koju su joj mediji prišili.

"U Ciboni će biti spektakl, jedva čekam"

"S ELFS-ima je odlično, oni su dva prekrasna momka koja uživaju u svom poslu. S njima vam nikad nije dosadno. Kad dođem kod njih, uvijek je veselo, uvijek je fora. Imaju predivne haljine i to je najbitniji razlog zbog koje surađujemo. Znaju me nazvati i reći kako imaju novu haljinu. Sada radimo nove haljine za moj koncert u Ciboni i bit će to opet nešto novo naravno. Bit će svega, a pozivam sve čitatelje Indexa da dođu u zagrebačku Cibonu, bit će veliki spektakl. Spremna sam i jedva čekam", otkrila nam je uzbuđena Jelena.

"Nije bilo lako popeti se na binu i vidjeti više konobara nego ljudi"

Kraljevsku titulu koju joj svi davaju ovih dana, skromno kaže, ne voli. "Nikakve titule, ja bježim od toga. Ja radim ovaj posao petnaest godina i stvarno uživam u svakoj sekundi. Kad sam otišla iz Magazina, bilo je užasno teško. Nije bilo lako popeti se na binu i vidjeti više konobara nego ljudi u publici. To su bili teški trenuci koje sam prolazila sa svojom obitelji. Ta titula meni stvarno nije potrebna, ja sam djevojka iz susjedstva koja se bori sve ove godine. Trudila sam se i trudim se i dalje i nadam se da će sve biti kao što sam ja zamislila u svojoj plavoj glavi", rekla je zgodna Jelena.

"I Andrea će jednom htjeti otići iz Magazina, želim joj uspjeh"

Kada je već spomenula Magazin, upitali smo je što misli o njihovoj pjevačici Andrei Šušnjari. "Koliko će se Andrea zadržati u Magazinu, to je njezina odluka, naravno, nitko je ne tjera iz grupe. Budući da sam ja odlučila da idem iz grupe, a tako je odlučila i Ivana Kovač, tako će i Andrea jednog dana. Pa ja joj želim puno uspjeha", zaključila je Rozga.

Pročitajte više