Jelena Rozga: O Nikoli Karabatiću sve najbolje, ali samo smo poznanici

IAKO se posljednjih dana šuška da je lijepa Jelena Rozga viđena u društvu Nikole Karabatića, koji se trenutno odmara na Jadranskoj obali, pjevačica nam je otkrila kako između njih ne postoji ništa osim poznanstva.

"Dečka sam upoznala prije par dana u klubu Tropick u Splitu, vidjela sam ga tu večer i to je to. Radim svoj posao, on radi svoj i nemam što reći", kaže nam pjevačica koja dodaje da o rukometašu misli sve najbolje, ali da je on za nju samo poznanik.

Podsjetimo, plavokosa Splićanka prošlog je ljeta prekinula svoju dugogodišnju vezu s građevinskim poduzetnikom Predragom Vukovićem, nakon čega su je mnogi povezivali sa 11 godina mlađim klavijaturistom grupe Magazin Ivanom Huljićem, sinom Tončija Huljića.

Osim s njim, Jelenu mnogi povezuju sa 29-godišnjim Franom Bosnićem Sorićem s otoka Korčule, koji trenutno radi kao voditelj splitskog kafića i noćnog kluba Tropic. Kako tvrde mnogi, par se navodno često sastaje u Jeleninom stanu na splitskim Brdima, ali i na Franinom radnom mjestu. Baš kao i onu s Huljićem, Rozga je demantirala vezu s Korčulaninom.

Pročitajte više