Jelena Urukalo i Stoka zajedno u novom reality showu na OBN-u?

BIVŠA farmerica, Riječanka Jelena Urukalo, s nama je odlučila podijeliti nekoliko poslovnih i privatnih detalja vezanih uz svoj život. Jelena nam je u razgovoru demantirala navode da je pozvana da sudjeluje u novom OBN-ovom reality showu pod nazivom "Big Mama House", jer kako kaže, dva realityja u godinu dana jednostavno bi bila previše za nju. U OBN-ovoj "Velikoj maminoj kući" moći ćemo gledati Jeleninu najbolju prijateljicu, bosansku jetsetericu Hanu Hadžiavdagić, Jeleninog bivšeg dečka repera Marina Ivanovića Stoku, također bivšu farmericu, Malnarovu Slađu, te zvijezdu OBN-ovog Music talentsa, Amela Ćurića.

Jelenu su povezivali s mnogim muškarcima, a najznačajniji od njih bio je tragično preminuli Toše Proeski za kojeg Jelena kaže kako je bio lud za njom. Sa zgodnim raperom Stokom, pak, nije imala sreće, jer ju je on zbog njenog dugog jezika i iznošenja detalja o njihovim intimnim stvarima ostavio preko medija za vrijeme njezinog boravka na Farmi. No, Jelena tvrdi da su ona i Stole nakon njenog izlaska s Farme raščistili sve i ostali u prijateljskim odnosima pa je uvjerena da joj pjevač više nema ništa loše za reći. 

"On je svjestan svega što sam napravila za njega jer sam ipak nastavila vezu s njim kada je izašao iz komune i bila uz njega kada mu je bilo najteže", priznala je Jelena. Suprotno nagađanjima, Jelena se nije vratila ni tajnovitom Ivanu kojega je često spominjala na Farmi, iako ju je on navodno čekao vani. Kaže kako "ne dao Bog" da mu se vrati te priznaje kako, u slučaju da je vrate u prošlo vrijeme, nikako ne bi povukla niti jednu izjavu s Farme, jer stoji iza svake svoje riječi. Jelena je trenutačno u sretnoj ljubavnoj vezi s tajnovitim, nepoznatim muškarcem čije nam ime ipak nam nije htjela otkriti.

Nakon što je tri mjeseca provela u izoliranosti, odlučila je otvoriti kozmetički salon te se upustiti u  voditeljske vode. Povremeno nosi revije, a nedavno je snimila i editorijale za časopise Klik i Extra. Možda bismo je mogli ugledati u emisiji Nove TV "Trenutak istine". "Da me netko pozove u taj show, definitivno bih osvojila glavnu nagradu, iznos od pola milijuna kuna, jer sam uvijek iskrena", priznala je mlada Riječanka. Nadamo se da će joj se ovoga puta ipak posrećiti i da će osvojiti novac na račun svoje iskrenosti koja ju je nedavno koštala ljubavne veze.

A.M.
Foto: Index

Pročitajte više