Jennifer Garner umro tata. Glumica objavila rijetke obiteljske fotografije

Foto: Instagram

Jennifer GARNER objavila je da je umro njezin otac William John Garner. "Moj tata je preminuo mirno u subotu popodne", napisala je uz obiteljske fotografije na Instagramu. "Bili smo s njim, pjevali smo Amazing Grace dok nas je napuštao (jesmo li ga prenijeli preko ili uplašili - dobro pitanje)", opisala je glumica pa nastavila:

"Iako smrt 85-godišnjeg muškarca koji je živio zdravim, prekrasnim životom nije tragedija, tuga je neizbježna. Zahvalni smo na tatinom nježnom ponašanju i snazi. Zbog toga što nas je zadirkivao vragolastim osmijehom i zbog načina na koji je izmislio ulogu uvijek strpljivog tate djevojci. Zahvalni smo na njegovoj radnoj etici, vodstvu i vjeri."

Odrasla u konzervativnoj obitelji

Inače, Jennifer je rođena u konzervativnoj obitelji. Otac William John bio je kemijski inženjer, a majka Patricia English domaćica. Svoje tri kćeri odgajali su strogo - kao tinejdžerke nisu smjele nositi šminku, lakirati nokte ili bušiti uši.

Njezin prvi suprug bio je glumac Scott Foley kojeg je upoznala na snimanju filma Felicity 1998. No, par se razišao pet godina kasnije. Od 2005. do 2018. glumica je bila u braku s glumcem Benom Affleckom. Zajedno imaju dvije kćeri i sina.

Pročitajte više