Jodie Foster poručila bahatoj Kristen Stewart: Nemoj se previše ludirati

MLADA glumica Kristen Stewart posljednjih tjedana nekoliko se puta "istresla" na fotografe i svoje obožavatelje koji joj, kako tvrdi, idu na živce. Sve to komentirala je njezina starija kolegica Jodie Foster koja je buntovnici dala poneki savjet. "Znam kako je to biti mlada glumica u usponu koja želi postati zvijezda. Poručujem joj samo da ne luduje previše", rekla je dobitnica dva Oscara koja inače jako poštuje zvijezdu "Sumraka" i s kojom je 2002. godine zaigrala u filmu "Panic Room".

"Puno vremena provodim s njom i mislim da nije tako loša"

"Mislim da je ona jako draga djevojka koja ide dobrim putem. Puno vremena provodim s njom i mislim da nije tako loša", smatra Jodie koja nije htjela otkriti kakve je to savjete davala mladoj Kristen na dodjeli Women in Film & Television’s Designing Women Awards prošli tjedan, kada je u njezinom društvu provela nekoliko sati.

Podsjetimo, Kristen sve češće pokazuje svoju naglu narav, zbog čega bi vrlo skoro mogla zaraditi antipatije dosadašnjih obožavatelja. "Twitter mi sjebe svaki dan, jer ljudi napišu `Sjedim pokraj Kristen Stewart` i onda se pojave paparazzi", rekla je prije nekoliko dana Kristen koja također priznaje da se mrzi slikati s fanovima.

Pročitajte više