Jude Law mijenjao partnere u propalom braku

TVRDILO se da je za raskid braka popularnog engleskog glumca sa suprugom Sadie Frost kriva njegova veza s Nicole Kidman, ali tabloid "Sun" sada objavljuje drugu priču.

Law i Sadie navodno su se upustili u razmjenu partnera s bubnjarom Dannyem Goffeyem i njegovom ljubavnicom i to im se toliko svidjelo da su se poželjeli riješiti bračnih obaveza.

Jude je trenutno pred novim odlaskom pred matičara sa Siennom Miller i ona se još nije izjasnila o novom traču i sklonostima svog budućeg supruga.

Pjevač Sting, koji se sam hvalio višesatnim vođenjem ljubavi, priznao je da je sa suprugom volio mijenjati partnere, a sve više "običnih" Engleza oduševljeno je takvim avanturama.

Sve je počelo sedamdesetih godina kada su bračni parovi na feštama stavljali ključeve automobila u neku vazu i zatim izvlačenjem odlazili na seks s novim partnerom.

Danas se to uz uzrečice "Jeste li za malo igre" ili "Mijenjamo li se" proširilo na noćne klubove i hotele, a glavnu riječ svakako ima internet.

Otvorene su brojne stranice za mijenjanje bračnih parova, a jednu od njih svakog dana posjećuje čak 25.000 zainteresiranih.

Pročitajte više