Kao nekad Vlatku: Dikan Dolores odveo na romantični odmor u Alpe

"JOSIP i ja uživamo u čarobno ljupkoj atmosferi, mirisima, bojama, okusima i nepreglednim zeleno-plavim vidicima Crans-Montane, mjesta u srcu švicarskih Alpa. Bože, mogla bih zauvijek ovako", pobrinula se Lambaša još jednom obavijestiti novinare o svojoj idili koju je pronašla u zagrljaju Josipa Radeljaka. Dolores i Dikan opet su pobjegli iz gradske verve (valjda im buka od špice škodi romantici), a Dikan je izvukao stari, na Vlatki Pokos provjereni, recept romantike u zelenilu idilične Švicarske.

Dolores, otkako je otkrila blog i Facebook kao sredstvo "javnog priopćavanja", svojim statusima ne prestaje uzurpirati medijski prostor krizom i politikom napaćenim Hrvatima, a mi smo joj, kao i uvijek, i u ovom nastojanju dolaska u centar pažnje udovoljili. I istina, samo jedan pogled na sapunicu ljeta dovoljan je da krizu nakratko zaboravimo, ili barem poželimo da je nema, a da nam je romansa "dame i skitnice", vi procijenite tko je tko, jedina briga na pameti. Sigurni smo da bi se i Dolores složila s nama da nije u Švicarskoj, jer kako kaže...

Papir trpi sve, a tek osakaćeni mozgovi...

"Evo pratim već neko vrijeme i ne vjerujem što sve bolesni ljudski mozak najvulgarnijih medijskih terorista može izvaliti na papir koji ionako, jadan, sve podnosi. I sve to, tipično za našu zemlju, bez odgovornosti i pravednog kažnjavanja, tako da normalnom i njihovim bijednim lažima, povrijeđenom čovjeku, ne preostaje ništa drugo nego da zamišlja kako bi ti osakaćeni mozgovi trebali biti pravedno kažnjeni kako od Boga tako i od bližnjih a naročito od široke publike kojoj već predugo 'mažu' oči", samo je jedna u moru misli Miss Lambaše.

Gdje je Banac, gdje je Kosor?

A bilo je toga još: "I zato, treba se, na kraju, ipak netko zapitati tko je ovdje lud i gdje ide ova zemlja kada to već ne rade sudovi, policija, naša Vlada i odgovorne organizacije kao HHO i ostali. Zar su zaista baš svi korumpirani i u strahu od moćnih medija? Gdje su zastali i zbog čega, svi velevažni borci za ljudska prava i slobode? Gdje je gospodin profesor Ivo Banac, gdje su štovani predsjednici sudova pa na kraju i naša uvažena predsjednica Vlade", pita se glumica.

"Jedan bolestan zub, koliko god da ga se lijepo plombiralo, estetski i vizualno popravilo,zatvorilo... Ako prethodno nije liječen, iznutra truli, gnjije i uzrokuje granulom, teški upalni proces, a kada taj isti gnoj dođe do mozga - iznenadnu smrt. Ne želim da se to dogodi hrvatskom narodu", kaže. Valjda je zato i pobjegla u Švicarsku.

Pročitajte više