Karabatićeva sestrična o Blanki Vlašić: Ako je dobra Nikoli, dobra je i nama!

VEZA najbolje hrvatske visašice Blanke Vlašić i francuskog rukometnog reprezentativca Nikole Karabatića nije izazvala ovih dana pretjeranu medijsku pompu u Srbiji i Francuskoj. O vezi poznatog sportskog para naveliko se pisalo prije mjesec dana, a sad, kad je ona u Barceloni navodno dobila i svoju potvrdu, srpski i francuski mediji tek ukratko spominju da je Blanka nakon osvajanja zlata Karabatiću na tribine slala poljupce.

Iako je Blankin otac u Barceloni navodno novinarima kazao "Sada imate dvije dobre priče - jedna je zlato, a druga njezin novi dečko", Blanka je po povratku u Split navela kako to ne želi komentirati te kako i njen otac ima zabranu govoriti o njenom privatnom životu. Ipak, fotografije koje je na Facebooku objavio jedan Blankin fan pokazuju da je Karabatić Blanku u stopu pratio i izvan stadiona te da nije ondje bio samo, kako je naveo, "zbog francuskih sportaša".

"Ne znam jesu li su zajedno, ali ako stvarno jesu, mogu samo reći - ako je dobra Nikoli, dobra je i nama", kazala je za Alo! Karabatićeva sestrična Miljana Todorović.

Pročitajte više