Kardashianka nakon 13 godina napustila obiteljski show: To je toksično

Foto: Instagram

KOURTNEY KARDASHIAN napokon je otkrila zašto je odlučila napustiti obiteljski reality show Keeping Up With The Kardashians.

Nakon 13 godina Kourtney je odlučila da ograniči svoje pojavljivanje pred kamerama jer se osjećala neispunjeno i smatra da je atmosfera u showu toksična.

"Snimam show non-stop već 13 godina, 19 sezona i šest spin-off sezona. Osjećala sam se neispunjeno i to je postalo toksično okruženje za mene koje je zauzimalo veliki dio mog života", kazala je Kardashianka za Vouge Arabia.

Također je objasnila da njeguje svoju privatnost, što joj je bilo teško dok je bila stalno u medijima.

"Privatnost je nešto što cijenim i teško je pronaći ravnotežu privatnih trenutaka s pojavljivanjem u reality showu. Ljudi misle da ne želim raditi, što nije istina. Pratim svoju sreću i ulažem svoju energiju u ono što me čini sretnom", dodala je.

Naglasila je kako se trudi kada je sa svoje troje djece ne koristiti mobilni telefon.

"Uvijek se trudim kad sam s djecom da ne budem na mobitelu, da budem prisutna u onome što radimo i da imamo trenutke u kojima se gledamo u oči i povezujemo. To je vrlo važno", zaključila je.

Reality zvijezda odlučila se na postupni odlazak iz showa nakon što su tenzije među slavnim sestrama dovele i do fizičkog sukoba u jednoj od epizoda showa. Naime, Kim i Kourtney su se naguravale, a sve su zabilježile i kamere.

Pročitajte više