Konobarica pronašla zanimljivu poruku na računu: "Ne zovi moga muža..."

Foto: Shutterstock/Imgur

INTERNETOM kruži fotografija računa iz jednog restorana u Americi na kojem je konobarica dobila zanimljivu poruku ljutite mušterije. Pokraj polja za napojnicu gošća je napisala: "Ne zovi mog muža dušo", a napojnicu nije ostavila. Slika je objavljena na forumu Imgur i postala je viralna.

Korisnici društvenih mreža ostali su ogorčeni porukom te su branili konobaricu. "Kakva nesigurna kučka", "Tamo svi govore: 'ljubavi', 'dušo', 'slatkišu', a meni osobno najdraže je 'šećeru'", "Ovo je razlog zašto su se civilizirane zemlje riješile poslova temeljenih na napojnicama", pisali su.

Još jedna konobarica pronašla poruku na računu: "Nema napojnice..."

Ranije je jedna konobarica na Redditu podijelila poruku koju joj je gost ostavio na računu i izazvala raspravu na popularnoj društvenoj platformi. "Usudio se ovo napisati mojom olovkom", napisala je uz fotografiju računa na kojoj se nalazi spomenuta poruka.

"Nema napojnice jer je bilo jako nepristojno moju suprugu i mene pitati želimo li odvojene račune", stoji u poruci koju je muškarac u kasnim 50-ima ili ranim 60-ima, prema njezinim riječima, napisao na računu nakon što joj je rekao da odvojeni računi nisu potrebni.

Pročitajte više