Luka i Vanja Modrić slave 14. godišnjicu braka. Sve je počelo telefonskim pozivom

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nogometaš Luka Modrić i njegova supruga Vanja ovih dana proslavili su 14. godišnjicu braka. 

Luka je supruzi Vanji godišnjicu braka čestitao emotivnom objavom na Instagramu. Podijelio je njihovu zajedničku fotografiju i kratko napisao "14 godina" uz emotikone srca i prstena. 

Luka i Vanja imali su dvije svadbe. Prvo su se vjenčali pred matičarem u svibnju 2010. godine, kad je Vanja bila trudna. Sljedeće godine imali su crkveno vjenčanje. Nogometaš je više puta naglašavao da mu je Vanja bila najveća podrška tijekom karijere. 

Kako je počela njihova ljubavna priča?

Kad je Luka imao 19 godina, buduću suprugu primijetio je na stadionu u Maksimiru, gdje je Vanja dolazila posjetiti svoju majku Vesnu Juraić, tadašnju šeficu računovodstva kluba. Prvi spoj dogovorili su u zagrebačkom kafiću 2004. godine, a on je uslijedio nakon višesatnog telefonskog razgovora. Šest mjeseci poslije počeli su živjeti zajedno.

Vjenčanje godine

Na njihovom crkvenom vjenčanju okupila se cijela svita hrvatskog nogometa. Zdravko Mamić, Slaven Bilić, Ognjen Vukojević, Vedran Ćorluka, Boško Balaban, Tomo Vuksan bili su samo neki od uzvanika, a Luka i Vanja pozdravili su svakog od njih pojedinačno.

Također, na ulazu u crkvu Majke Božje Lurdske stajao je zaštitar. Naime, te 2011. njihovo vjenčanje bilo je svadba godine, koju su pomno pratili svi mediji. Vanju je do oltara dopratio Zdravko Mamić, a slavlje je održano u Westinu.

U braku su dobili troje djece, 14-godišnjeg Ivana, 11-godišnju Emu i 6-godišnju Sofiju. 

Pročitajte više