Kotiga udario po Grubniću: Daj se urazumi, Bog te vidio

Screenshot: Instagram

NAKON što je zaratio s influencericama Hanom Hadžiavdagić Tabaković i Paulom Sikirić te na tome skupio tisuće novih pratitelja na Instagramu, Dean Kotiga našao je novu žrtvu. Prisjetio se kako je u studenom želio nadmašiti po broju pratitelja Marka Grubnića te je naglasio da je u tome konačno uspio.

Pritom je, naravno, tagirao Marka, da on to vidi.

"Dragi Marko, vidio sam da si pogledao one moje Instagram Storyje od jutros, gdje sam se službeno očitovao po pitanju kako sam te prestigao s brojem sljedbenika i da si mi poslao poruku s nekim emojijem koji se smije i napisao bok", opisao je Kotiga pa je nastavio:

>>>Kotiga osjetio prve posljedice rata s influencericama

"Mogu ti reći da sam dosta razočaran jer se nisi ni naljutio, ni nešto uzvratio, mediji to neće prenijeti, neće pisati o ratu influencera, ja neću dobiti nove sljedbenike, ti nećeš dobiti nove sljedbenike, neće se pisati i pričati o nama danima, na forumu neće pisati o nama. Baš si malo ukakao stvar, mogli smo obojica lijepo profitirati, a ti si meni i dalje sjajan doslovno, ali svejedno, očekivao sam više", požalio se Kotiga.

Popularni lovac iz Potjere u manje od tjedan dana prikupio je više od 14 tisuća pratitelja, a sve tako što šalje poruke influencerima. Dok se neki nasmiješe i pošalju nešto pomirljivo poput Grubnića, drugi su se naljutili, poput Paule.

Pročitajte više