Lady Diana je jednom opisala kako se osjećala dok je pozirala nakon porođaja

Screenshot: YouTube

MEGHAN Markle i princ Harry javnost su obavijestili da će se njihova beba roditi u tajnosti, a vijesti će s javnošću podijeliti tek kada to proslave u krugu obitelji. Objava je razočarala mnoge fanove kraljevske obitelji koji su očekivali da će Meghan, kao njezina šogorica Kate i pokojna svekrva Diana, pokazati bebu fotografima nekoliko sati ili dan nakon porođaja.

Meghan se vjerojatno ne želi smješkati fotografima nekoliko sati nakon porođaja te je i to jedan od razloga zašto želi roditi u privatnosti. 

Princeza Diana jednom je progovorila o mukama koje je prošla. U knjizi "Call me Diana" autor Nigel Cawthorne piše da mu je princeza govorila o paklu koji je prošla kada je svijetu pokazivala sina Williama.

"Kad sam izašla iz bolnice, jedva sam mogla hodati. Šavovi su me ubijali i jedva sam stavljala nogu ispred noge. Bilo je jako naporno stajati i smješkati se tih nekoliko minuta. Čim je automobil izmaknuo oku fotografa, počela sam plakati", kazala je Diana.

Kate Middleton tri puta je stajala pred fotografima nekoliko sati nakon porođaja. Sina Georgea pokazali su 24 sata nakon rođenja, a Charlotte i Louisa samo nekoliko sati nakon što su se rodili. 

Pročitajte više