Lana Jurčević: Skoro sam zapalila kuću. Nisam spavala otkako je beba došla

Foto: Instagram

LANA JURČEVIĆ na TikToku je otkrila da je umalo zapalila kuću. Pjevačica je nedavno rodila svoje prvo dijete, a sada je obožavateljima pokazala kako se snalazi kao novopečena mama između kućnih i poslovnih obveza i brige o kćerkici. Video je nasmijao njezine pratitelje.

"Kako je debiLana skoro zapalila kuću", naslovila je snimku. "Stalno me netko zove i prekida, a ja hoću da vam snimim video i ispričam moj dan. Znači, ja se dignem, zapravo, ne može se to ni zvat da sam se digla jer nisam ni zaspala otkad je ova mala došla, sna ni za lijek'', započela je.

@lalana #DebiLANA ♬ Funny - Gold-Tiger

"Ne znam gdje udaram"

''Dođem do dnevnog boravka, ne znam gdje udaram, hoću nju nahranit, hoću sebe, hoću suđe oprat, hoću pregledat ugovore, dogovore, da vam ne pričam. Pojest ću ja nešto na brzaka, međutim, nema ništa. Neka palenta s bubama, to je jedino što imam, a jebiga, neću sad birat.

I sad ja to kuham, sad ću ovo, sad ću ono i ja zaboravim da se to kuha. Došla ja za 45 minuta, to ne da se skuhalo, nego se peklo, prepeklo, popeklo, zapeklo, crno bilo. Kažem: 'Ha, nema veze, prekrit ću malo jogurtom i bit će dobro, da ne umrem od gladi'", rekla je kroz smijeh.

Inače, Lana i njen partner Filip Kratofil tijekom njene trudnoće renovirali su stan, a ona je pokazala pratiteljima kako izgleda dnevni boravak i otkrila da je trudna farbala zidove.

Trudnoća se zakomplicirala

Pjevačica je, podsjetimo, u ljeto ove godine otkrila da je trudna, a trudnoća za nju nije bila nimalo lak period. Lana je krajem srpnja 2023. objavila da je trudna, a zatim je dva tjedna kasnije otkazala sve zakazane koncerte zbog zdravstvenih razloga.

Zbog komplikacija u trudnoći danima je bila u bolnici i često se javljala pratiteljima na Instagramu i fanovima. Iz bolnice je, kako je objavila na Instagramu, izašla tijekom listopada ove godine. Rodila je krajem studenog. Dijete je dobila s dečkom Filipom Kratofilom, s kojim je u vezi šest godina.

Pročitajte više