Ljepotice se bacile u zagrljaj Čoko liku na predstavljanju njegovog spomenika

NEKOLIKO ljepotica privučenih neodoljivim mirisom čokolade pomogle su TV voditelju Mariju Petrekoviću da ispred Metropolitan Bara u Avenue Mallu otkrije spomenik Čoko liku, čime je u Hrvatskoj službeno predstavljen najnoviji Axeov miris Dark Temptation. Baziran na čokoladi, Axe Dark Temptation stvoren iz mješavine tradicionalnih muških mirisa sa sastojcima koji imaju afrodizijački učinak.

Istraživanje provedeno među 1500 žena pokazalo je kako one misle da je čokolada najzavodljivija stvar na svijetu, a ti podaci poznati su još iz vremena Azteka kad su se sjemenke kakaa upotrebljavale za pripremu vrućeg napitka koji su za cilj imali da muškarce čini muževnijima, a žene slobodnijima. Do danas ju tu tezu potvrdila znanost, ali i neki od najvećih zavodnika poput Talijana Giacoma Cassanove koji je uzimao velike količine čokolade kada je išao u osvajanje djevojaka.

Petreković je stoga otkrio spomenik Čoko liku, zaštitnim znakom nove Axove kampanje, a sudionici ceremonije bili su počašćeni čokoladnim koktelima kojima, uz lijepe hostese, nije odoljela ni novoizabrana Kraljica Hrvatske Matea Harapin.

B.V.

Pročitajte više