Ljubavi Jelene Veljače: Fotke svadbe prodala za 100.000 kn, a broj 3 joj je znakovit

Foto: Instagram

JELENA VELJAČA udaje se treći put. Saznalo se da se glumica, scenaristica i aktivistica zaručila za Vitu Turšića, bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović.

Znakovit broj tri

U Jeleninom ljubavnom životu broj tri je, izgleda, znakovit. Naime, prije nešto manje od tri godine razvela se od glumca Dražena Čučeka s kojim ima kćerkicu Lenu. Njih dvoje su u braku bili nešto manje od tri godine, vjenčali su se 2015. u tajnosti. I danas su u dobrim odnosima.

Prije Čučeka, Veljača je bila u braku s Jankom Popovićem Volarićem koji je trajao tri godine. Vjenčali su se 2009. godine, a razveli 2012., samo tri godine prije nego što će Veljača ući u brak s Čučekom. "Sada znam da možeš cijeli život biti vjeran jednoj ženi", rekao je Janko prije vjenčanja.

Fotografi su ga na dan vjenčanja snimili kako sam ulazi u njihov zajednički stan iz kojeg je izašao nekoliko sati kasnije u elegantnom odijelu, dugom crnom kaputu i tamnim sunčanim naočalama. Na svečano slavlje u jednom zagrebačkom restoranu stigao je oko 17 sati, a Jelena je stigla sat vremena kasnije te je očito odlično raspoložena po konobarima novinarima i fotografima poslala šampanjac, vodu i kolače.

Prodala fotke za 100.000 kuna

Među 60-ak uzvanika uočeni su Joško Lokas i Nataša Janjić, Iva Visković i Filip Križan te Tonči Huljić. Jelena je fotografije i priču o svadbi prodala jednom tjedniku, koji je tu ekskluzivu u doba recesije platio masnih sto tisuća kuna.

Ljubavi s Popovićem Volarićem je došao kraj zbog, kako su naveli, nepremostivih razlika.

Bila je u vezi s 14 godina starijim Majetićem

Prva veza Jelene Veljače koja je privukla veću pozornost javnosti bila je ona s 14 godina starijim Romanom Majetićem. I s njim je bila u vezi tri godine. Navodno su prekinuli zbog njegove nevjere, a odmah nakon toga prekinuli su i poslovnu suradnju. 

Povezivalo je se i s Filipom Jurčićem, iako to nikad nije potvrđeno, a kratko je bila u vezi i sa Samirom Šećerkadićem.

Prije, sada već zaručnika Vite Turšića, Veljača je bila u vezi s direktorom prodaje na RTL-u Ivanom Galeom. Za njihovu ljubav saznalo se 2019. godine, a za prekid u ljeto 2020. godine. I danas ima fotografije s njim na društvenim mrežama.

S Turšićem je prvi put viđena u rujnu 2020. godine, a istog je mjeseca potvrdila vezu zajedničkom fotografijom na Instagramu. Par danas živi zajedno u centru Zagreba.

Pročitajte više