Ljudi su uvjereni da je ova rečenica Gisele Bündchen bila usmjerena protiv Bradyja

Screenshot: Instagram

VIJEST o razvodu Gisele Bündchen i Toma Bradyja postala je tema rasprave na društvenim mrežama, a mnogi obožavatelji su analizirali njihove izjave i uvjereni su da je manekenka zasjenila bivšeg supruga specifičnim izborom riječi koje je upotrijebila.

Korisnici društvenih mreža osvrnuli su se na njihove izjave i zaključili kako je Gisele jasno dala do znanja da je uvijek svoju obitelj stavljala na prvo mjesto, za razliku od Bradyja, koji je navodno odabrao nogomet umjesto spašavanja braka. 

"Znamo da Bradyja boli briga i za nju i za djecu"

"Izjava Gisele Bündchen 'moj prioritet je uvijek bio i nastavit će biti naša djeca koju volim svim srcem' bila je pravo u sridu!" napisala je jedna osoba na Twitteru.

"Važno je ovo što je napisala 'moj prioritet' a ne 'naš prioritet'. Shvatili smo, Gisele", napisao je jedan od korisnika i priložio fotografiju njezine objave.

"Dvije potpuno različite priče o razvodu... Bravo za Gisele, sviđa mi se kako spomenula svoje priopritete, znamo da Bradyja boli briga za nju ili njihovu djecu", oglasio se treći korisnik.

Neki od korisnika smatraju da razvod nije mogao biti u prijateljskom tonu, barem ne onoliko koliko su to bivši supružnici pokušali predstaviti u svojim izjavama.

Podsjetimo, par je u braku bio od 2009. godine. Zajedno imaju dvoje djece, 12-godišnjeg sina Benjamina i 9-godišnju kćer Vivian. Brady iz prijašnje veze ima i 15-godišnjeg sina Jacka.

Pročitajte više