Lopov tuži grad jer mu je policija uništila šanse da se poševi sa žrtvom

JEDNA Malezijka na vlastitoj koži iskusila je što znači doživjeti pravu "noćnu moru", kada se usred noći probudila i ustanovila da goli muškarac koji spava kraj nje u krevetu nije, kako je pretpostavljala, njezin suprug, već čovjek koji ih je krenuo opljačkati. Zadivljen njezinom ljepotom, ostavio je posao kojega je došao obaviti i pokušao ukrasti njezino srce.

Žena se usred noći probudila potpuno uvjerena da kraj nje spava njezin muž - međutim, kad se ustala i otišla do kuhinje, na kauču u dnevnoj sobi ugledala je još jednog golog muškarca, koji je zaista bio njezin suprug, te se izbezumila. Lopov je vidio da su supružnici otišli spavati i htio ih opljačkati, ali kad je spazio da muškarac i žena odvojeno spavaju, pomislio je da mu se sreća osmjehnula.

Žena se ipak nije dala smesti - kad je primijetila razliku, počela je vrištati iz sveg glasa i tako otjerala lopova, koji je i dalje gol počeo bježati kroz prozor noseći sa sobom stvari koje im je planirao ukrasti. Policija ga je sustigla nekoliko blokova dalje te ga potpuno nagog odvela u zatvor. Navodno "nesretni" lopov planira tužiti grad Kuala Lumpur, ne samo zbog pretrpljene sramote, jer su ga vukli golog po ulici, već i zbog toga što su mu "uništili" šanse da se poševi s dotičnom gospođom.

V.V.

Pročitajte više