Lucija utučena jer se osjeća poniženo, a Mira joj poručila: Svi ste vi debili!

LUCIJA je posljednje vrijeme u sve većoj depresiji jer polako shvaća da je stanari odbacuju. Iako je s Ornelom napravila pakt kojim se cure obvezuju kako će izbjegavati alkohol jer pijane nisu u stanju kontrolirati svoje postupke, Lucija se opet dohvatila boce, pa je nakon nekoliko rundi piva Miri ispričala sve o svojim frustracijama u kući. Mira je prva počela sa iskazivanjem nezadovoljstva koje osjeća posljednjih nekoliko dana. Njoj se ne sviđa način na koji je Lucija gleda, nimalo joj nije drago što Luce ne prihvaća tuđe mišljenje već tjera svjedok druga osoba ne popusti. Napomenula je kako Luciju vidi kao predvodnicu jednog klana, a Marka kao predvodnika drugog.

Elizabeta se pojadala kako ju je Luce htjela zgaziti, a ni Marko za temperamentnu Splićanku nije imao lijepih riječi. "Gadi mi se takva ličnost", rekao je Marko u ispovjedaonici uz napomenu kako takvo mišljenje o Luciji ima većina stanara što se, na posljetku, pokazalo istinitim. Duboko svjesna činjenice da je postala najomraženija osoba u Kući, Luce se nakon samo tri pive izjadala Miri koja nije bila previše zainteresirana za Lucine jadikovke. "Ni ti, Lucija, nisi u redu. Svi ste veliki debili!", odgovorila joj je Mira. Luce je izjavom: "Osjećam se toliko poniženo, riga mi se" još jednom pokušala pridobiti Mirinu naklonost, no ova nije reagirala, već ju je samo blijedo gledala i čekala da završi. Ogorčena i povrijeđena, u potrazi za nečijom podrškom i ramenom za plakanje, Lucija je došla do svog jedinog saveznika, Saše, koji ju je rado prihvatio, pa je dvojac cijelu večer proveo u razgovoru.

Ujutro, u ranu zoru, stanari su novi dan još jednom počeli žestokim prepucavanjima i agresivnim ispadima. Rina je Miri stala predbacivati da predebelo maže maslac na kruh, a Mira je Mrkvicu napala radi njegovog prežderavanja jer on prvi sjeda za stol i posljednji se diže, a u međuvremenu pojede najviše od ostalih. Ornela je Luciju zafrkavala jer joj je Luce noć prije priznala da je kao mala bila Miss Tuheljskih toplica. Rina, koja je sve to slušala sa strane, čak i zbog te bezazlene stvari bila je strašno ljubomorna, a sol na ranu bilo joj je i prisjećanje kako je umjesto nje za Miss Big Brothera izabrana Mira. Sve u svemu, ženski dio Kuće danas je bio odlično raspoložen za međusobno zadirkivanje i podbadanje.

Novopečenu stanarku Sabinu mori vlastita neopredijeljenost jer još ne zna koga će sutra nominirati. Čas ide kod Lucije, čas kod Rine, čas kod svog savjetnika Kreše kojemu se jada i od njega traži pomoć i savjet. "Tko je loš – loš je, makar i bio dobar s tobom, a tko je dobar – dobar je, makar ne bio dobar s tobom", rekao joj je Krešo, no Sabini nije puno pomogao s tom izjavom, pa je opet otrčala na konzultacije kod Rine, koja joj je sve to lijepo pojasnila. "Beta, Ornela i Lucija imaju svoje mišljenje i same su protiv svih", rekla je Rina.

Z.K.
Foto: RTL

Pročitajte više