Mađarski dvojac Stereo Palma u subotu stiže u Zagreb: Ne propustite njihov nastup u Mansionu!

ZAGREBAČKI klub Mansion od prvog je dana, od kad je otvorio svoja vrata, publici ponudio novi urbani klupski koncept koji podsjeća na svjetske plesne podije zvučnih ikona kao što su Pacha, Ministry of Sound i sl. Uz bogatstvo zvuka i svjetlosnih efekata, klub se u kratko vrijeme nametnuo na klupskoj sceni Zagreba kao vodeće mjesto za vrhunsku zabavu nudeći poseban doživljaj izlaska. ONO po čemu je u startu privlačio pažnju javnosti su česta inozemna gostovanja kojima se zagrebačkoj publici predstavljaju nova imena dance scene koja dosad nisu imala priliku svirati u Hrvatskoj. Ime koje će se ove subote po prvi put predstaviti zagrebačkoj publici je producentski dvojac Stereo Palma.

HTC quietly brilliant će tako u klubu Mansion u subotu 3. prosinca s početkom u 23 sata predstaviti sve prisutniji mađarski dvojac Stereo Palma.

Stereo Palma (Attila Naksi & Zsolt Brunner) snažan je i energičan house projekt koji stječu slavu u čitavoj Europi, Velikoj Britaniji, Aziji, te od nedavno i u SAD-u. Njihove hit singlove Cada Vez, Dreaming, Miami Beach, Andale, te Lick It remake iz 2011. prepoznale su i uvrstili u svoje standardne setove glazbene zvijezde poput Rogera Sancheza, Boba Sinclaira, Judge Julesa, Scott Millsa (BBC Radio 1), Thomasa Golda, Nicole Fasano, Simona De Jano, Spencer & Hill-a etc. Za najbolji mogući doživljaj glazbe Stereo Palme pobrinut će se novi HTC SENSATION XL uz kojeg dolaze i slušalice marke jednog od najvećih producenata današnjice Beats by Dr.Dre.

HTC SENSATION XL - Osjetite ritam

Kada je riječ o doživljaju glazbe, vi ste u prednosti - uz HTC Sensation XL s integriranim Beats Audio™ sustavom ukomponiranim u ovaj izvanredni Beats uređaj. Sada možete doživjeti glazbu onako kako su je umjetnici zaista zamislili. Također ćete uživati u 4.7 inčnom ekranu te 9.9mm tankom, uglađenom, briljantnom dizajnu. Snimajte nevjerojatnom HD snimalicom koja nadopunjuje doživljaj zvuka - sve u ovom fantastičnom super-telefonu. NAJBOLJI zvuk i slika koje možete dobiti na nekom telefonu.

Pročitajte više