Maja Vučić nevjenčanom suprugu oprostila "SMS aferu"

BIVŠA članica grupe Divas dosad je šutjela o "SMS avanturi" njenog nevjenčanog supruga Igora Hajdarhodžića, a u intervjuu za tjednik Extra otkrila je kako je Igoru oprostila "lascivno dopisivanje" s dizajnericom nakita iz Dubrovnika koja je, u namjeri da utjera dug, priču iznijela u javnost. "Bilo bi najbolje zaspati dva tjedna u takvim situacijama", kaže Maja Vučić i, poput mnogih poznatih osoba, dodaje kako bi više voljela da novinari prate njenu glazbu, a ne suprugova kretanja.

"Jedino što se promijenilo je to da sam svaki razgovor s nekim ili igru sa svojim djetetom stalno morala prekidati zbog telefona i dušobrižnika", kaže Maja o aferi koja je kratko punila novinske stupce, a njenog je nevjenčanog supruga povezivala s dubrovačkom dizajnericom nakita. "Mislim da se ništa ne zove problem ako nema svoje rješenje. Poznajem se i nisam histerična. (...) I sve što se događalo i što će se događati sa mnom i mojom obitelji uvijek ću riješiti u svoja četiri zida", dodaje bivša Divasica.

Pjevačica koja se od raspada ženske grupe bavi uglavnom jazzom te surađuje s vodećim hrvatskim glazbenicima kaže kako ne zna bi li mogla oprostiti nevjeru, a na pitanje je li Igor Hajdarhodžić išta naučio iz te situacije, odgovara: "To treba njega pitati. Ne mogu ni za koga garantirati, a ponekad ni za samu sebe".

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više