Malina Grahek trudna s Josipom Šelendićem?

MALINA GRAHEK navodno je trudna i uskoro se, u skladu s tim, i udaje za mladog poduzetnika i jednog od "zlatnih" dječaka Zagreba, Josipa Šelendića, prenosi RTL. To bi djelomično moglo objasniti zašto se za ljubav, prezime i lovu svojeg dragog bori rukama i nogama, i pritom ne štedi sredstava kojima bi do željene pozicije mogla, i trebala doći.

Malina je medijsku prašinu podigla upravo rukama i nogama počupavši se ispred poznatog zagrebačkog narodnjačkog kluba s ljutom joj suparnicom Anteom Kodžoman, a novinari su, čini se, ispravno pretpostavili da je razlog svađe i kokošarenja ležao u ljubavi i novčaniku Josipa Šelendića.

Hrvatica koju je tjednik Globus proglasio najseksipilnijom nedavno se našla u središtu još jednog skandala, preciznije rečeno, ljubavnog trokuta, kada se za Malinino srce preko malih ekrana krenuo boriti pjevač narodne glazbe na privremenom radu u dijaspori, a u čijem spotu je Malina, također golišava, nastupala, Josip Ivančić. Međutim, njegove tvrdnje "kako je malina djevojka puna ljubavi za sve" manekenka je ubrzo demantirala, prvo intervjuom, a nakon toga i fotografijama snimljenima na jahti Gorana i Tatjane Ivanišević, na kojima se jasno vidi koga to Malina ljubi.

Istu stvar potvrdila je i gore spomenuta barska tučnjava.

Pročitajte više