Martina Vrbos kćerkici dala ime koje savršeno opisuje o kakvoj je bebi riječ

Foto: Instagram

MARTINA VRBOS je prije tjedan dana rodila djevojčicu, a sad je otkrila i koje ime joj je dala.

"Odlučili smo da će se zvati Mila. Bilo mi teško, dvoumila sam se između Marli i Mila pa smo čekali da je vidimo. Stvarno je Mila. Mila je mila mamina djevojčica", rekla je pjevačica za Story. Inače, isto ime je svojoj kćeri rođenoj prije dvije godine dao i premijer Andrej Plenković, a nosi ga i kćerkica Ljupke Gojić i Mihaela Mikića. Posljednjih godina to je ime sve popularnije među Hrvatima.

35-godišnja Riječanka i njezin suprug Bogoljub Vidaković već imaju dvogodišnjeg sinčića Kostu. "Bogoljub je izvan sebe od sreće. Mislim, on je općenito izvan sebe od ljubavi prema našoj djeci, prema Kosti i sada prema Mili. To se kod muškaraca rijetko viđa. Toliko voli sve to, toliko je spretan oko djece da se mnoge mame, vjerujte mi, uključujući i mene, u nekim situacijama mogu sakriti. Ne pretjerujem, boljeg supruga i oca djece žena ne može poželjeti", opisala je pjevačica.

Inače, Martina već nekoliko godina živi u Beogradu, gdje se udala i rodila sina te povukla iz javnog života. Vijest da je drugi put trudna podijelila je tek početkom kolovoza.

Pročitajte više