Ljutita Meri Cetinić na Fejsu tvrdi da mediji lažu: "Zašto trube o curi koja pali jer mrzi Srbe?"

Foto: Facebook

PJEVAČICA Meri Cetinić na Facebooku se ljutito osvrnula na požare koji ovih dana haraju Dalmacijom i optužila medije za manjak profesionalnosti.

"I tako cijeli dan trube na TV-u o djevojci koja pali jer mrzi Srbe, a stotine drugih požara su zapalili mladići koji su se 'igrali', starica koja je bacila opušak, bolesni piromani... I još stave sliku djevojke koja je prije par mjeseci ubila svoju rodicu!? Jadno... Imaju li ovi mediji i novine imalo savjesti i profesionalnosti?", zapitala se Meri i prenijela bizaran komentar jednog muškarca koji je medije optužio za širenje dezinformacija te napisao da selo Brgud uopće nije gorjelo i da osobno poznaje djevojke optužene za piromaniju. Tvrdi on u komentaru i da su se one samo našle na požarištu jer su htjele vidjeti gdje gori te da se tu nije palilo zbog nacionalne netrpeljivosti.

Koliko god Meri u to bila uvjerena, priča iz komentara kojeg je prenijela ne drži vodu jer su se ljudi u selu Brgud i na širem benkovačkom području danima borili s vatrenom stihijom. Također, policija je osumnjičila jednu 25-godišnjakinju za namjerno podmetanje požara, a ona je dobila i kaznenu prijavu za zločin iz mržnje jer je, kako se neslužbeno doznalo, požar podmetnula zbog mržnje prema srpskom stanovništvu koje tamo živi.

Pročitajte više