Mladić koji je video molbom za posao oduševio Matu Rimca odradio prve dane na novom radnom mjestu

Foto: Facebook

MARTIN NAĐ, 20-godišnjak iz Novog Sada koji je snimio čak 13 minuta dugačku video molbu za posao, odradio je prve dane na radnom mjestu tehničara proizvodnje za Greyp u Rimac Automobilima.

"Martin je došao prije nekoliko dana iz Njemačke (gdje je živio posljednje vrijeme) i počeo raditi u Greypu da nauči nešto o električnim vozilima pa će uskoro vjerojatno i u drugim odjelima raditi", napisao je Mate Rimac na svom profilu na Facebooku.

"Ja sam svjestan da kod vas ne konkuriram za nijednu određenu poziciju, da nisam kvalificiran, ali mogu reći da brzo učim. Ja bih došao o svom trošku raditi kod vas. Kako kažu, čak bih platio da radim kod vas, da učim. Samo tražim priliku da učim kod vas", priznao u videu Martin, koji nije imao priliku studirati, ali ga to nije spriječilo da uči.

Naučio je engleski jezik i čitao sve što mu je došlo pod ruku, a kako zbog pravnih zavrzlama još kao učenik nije mogao praksu odraditi u Rimac automobilima, svoje prvo željeno zaposlenje pronašao je u Njemačkoj.

No prije mjesec dana stvari su se promijenile: dobio je hrvatsko državljanstvo i ponovo se prijavio za posao u Rimčevoj tvrtki, a Rimac je odlučio pokazati da je ispunio svoje obećanje.

"Nadam se da će Martin puno naučiti i da će mu se sviđati u Svetoj Nedelji", zaključio je. 

Pročitajte više