Mnogi su se zaljubili u Austina Butlera nakon ove geste prema Drew Barrymore

Screenshot: TikTok

Drew Barrymore 2022. otkrila je da je konačno spremna ponovno izlaziti na spojeve - šest godina nakon što je dovršila razvod od Willa Kopelmana. Will je zapravo bio Drewin treći suprug, a bivša dječja zvijezda prvi put se udala 1994. za Jeremyja Thomasa, vlasnika bara u Los Angelesu.

Glumica je podnijela zahtjev za razvod za manje od dva mjeseca. 2000. se udala za MTV voditelja i komičara Toma Greena nakon godinu dana veze, no rastali su se sljedeće godine. Drew je zatim počela izlaziti s umjetničkim konzultantom Willom početkom 2011.

Vjenčali su se u lipnju 2012. Prvo dijete, Olive, dobili su tri mjeseca kasnije, a njihova kći Frankie rođena je 2014. Od tada nije imala zapaženijih veza, a 2022. je izjavila da lako mogu proći godine bez intimnosti. Na svom je blogu tada napisala:

"Nisam osoba kojoj treba seks i koja mora ići vani i družiti se s ljudima." No čini se da Drew nije imala puno sreće, a prošlog je tjedna priznala da se zasitila spojeva nakon što se okrenula internetskim aplikacijama.

Drew se pripremala za prvi spoj: "Bojim se"

Međutim, nije u potpunosti odustala od ljubavi, a u kratkom pregledu epizode emisije Drew Barrymore Show u srijedu otkriva da se osjeća pomalo tjeskobno uoči prvog spoja s nekim s kim se spojila putem aplikacije.

Drew se povjerila svojim gostima Austinu Butleru i Callumu Turneru dok je razgovarala o svojim strahovima, a Elvisova zvijezda Austin brzo se dobrovoljno javio da je spasi ako dobije "čudne vibracije" od tipa.

"Dosta smiješno, imam svoj prvi spoj nakon dugo vremena...", otkrila je Drew, a Callum i Austin su se ubacili kako bi podijelili uzbuđenje. "Bojim se tih stvari", dodala je Drew pa objasnila: "Zato što su neugodne!"

Kad su je tražili pojedinosti, Drew je rekla: "Pa, prije svega, gospodin se ponudio da dođe po mene, što me je toliko oduševilo. Pomislila sam, to je džentlmen, a onda ćemo ići u centar grada na večeru. Svi kažu kad s nekim ideš na spoj, nemoj večerati - popij piće. Ali ja ne znam bolje!"

Austin: Bit ću tvoj prijatelj

Ali Austin se nije složio, rekavši Drew: "Sviđa mi se večera, onda znaš ako ne uspije. Možete zapravo razgovarati, lijepo ćete se provesti. Imam dobar osjećaj." Drew je ostala neuvjerena, pitajući: "A što ako dobijem čudne vibracije odmah na vratima? Što onda?"

"Onda odeš u WC i nazoveš prijatelja i kažeš mu da te iznenada nazove i glumi da je nešto hitno", odgovorio je Austin, a zatim ju je nježno upitao: "Želiš li da ja to učinim? Bit ću tvoj prijatelj." A Austinova slatka gesta izazvala je oduševljenje među gledateljima.

"Ovo je zapravo tako slatko. Ali isto tako se nadam da je neće morati spašavati", "Upravo sam se onesvijestila", "Čekaj, zašto sam ja sada zaljubljena u Austina Butlera", "Potpisala bih svaki loš spoj ako će me Austin Butler doći spašavati", neki su od komentara.

Pročitajte više