Najbolje kuće u Hrvatskoj koje možete kupiti s budžetom od 50 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

OGLAŠENIH nekretnina na Index Oglasima sve je više, a samim time se povećava i ponuda kvalitetnih, a u isto vrijeme i povoljnih kuća. Trenutno se na našem oglasniku prodaje preko 100 tisuća nekretnina, a među njima je čak 4 i pol tisuće kuća koje se prodaju za 50 tisuća eura ili manje. Pretražili smo ponudu i odlučili izdvojiti pet najboljih ponuda prema našem odabiru. 

Ovo su najbolje kuće u Hrvatskoj koje možete kupiti s budžetom od 50 tisuća eura.

Kuća za odmor u Ivanecu 

Oglašivač tvrdi da je ovo savršena kuća za odmor! Velika je 65 metara kvadratnih, a smještena je na zemljištu ukupne površine 2.079 m2. Kuća se nalazi u podnožju Ivanščice, okružena je šumom i udaljena je od svakodnevne buke. Za ovu nekretninu u kojoj možete uživati u svim godišnjim dobima potrebno je izdvojiti 50 tisuća eura.

Kuća u Sv. Ivanu Žabnu 

Ova potpuno namještena kuća od 92 metra kvadratna nalazi se u Sv. Ivanu Žabnu, a dolazi i s velikim dvorištem na kojem je dvorišni objekt od 25 m2. Uz kuću je vezano i poljoprivredno zemljište od dvije i pol tisuće kvadrata. Svi bitni sadržaji poput trgovine, doktora, pošte i škole su u blizini i zaista se isplati pogledati oglas. Kuću možete kupiti za 46.000 eura. 

Kuća u Daruvaru 

Na vrlo mirnoj lokaciji, tek 1 km od centra grada Daruvara, nalazi se ova odmah useljiva i potpuno namještena kuća. Riječ je o visokoj prizemnici neto stambene površine od oko 70 četvornih metara. Kuća ima sve aktivne priključke, a grijanje je pećima na drva ili plin. Ukupna površina lijepe i ravne parcele je 405 m2, a na njoj se nalaze dvor i voćnjak. Sve to može biti vaše za samo 40 tisuća eura.

Kuća u Čačincima 

Ova obiteljska kuća u Čačincima dolazi s prekrasnim dvorištem, a nalazi se i na super lokaciji u centru naselja. Kuća je velika 200 m2, a u dvorištu su još dvije garaže i poslovna zgrada koja posjeduje sve priključke. Grijanje je centralno na plin, a kuća je i potpuno namještena. Prodaje se za 45 tisuća eura. 

Kuća u Sv. Ivanu Zelini 

Ova manja samostojeća kuća u mirnom dijelu Zeline, nadomak centra grada, izazvala je poseban interes korisnika Index Oglasa. Riječ je o iznimno dobroj ponudi i svi zainteresirani moraju požuriti!  Kuća ima 90 kvadrata i prostor je izuzetno ugodan i prozračan, a raspored je funkcionalan. Kraj je jako lijep i miran, okruženje čine lijepe obiteljske kuće i puno zelenila. Cijena nekretnine iznosi 49.900 eura. 

Pročitajte više