Najjeftinije automobile na Index Oglasima možete kupiti već za 2200 kuna

Foto: Index Oglasi

NAJTRAŽENIJI rabljeni automobili na malim oglasnicima najčešće su oni koji su i najpovoljniji. Upravo zato smo odlučili pretražiti Index Oglase i pronaći najjeftinije od najjeftinijih. Izdvojili smo za vas pet oglasa rabljenih automobila koje možete kupiti s budžetom od samo petsto eura. Naravno da se ne radi o vozilima najviše klase, ali svi automobili su ispravni i u voznom su stanju. 

Ovo su najjeftiniji automobili koji se trenutno prodaju na Index Oglasima:

Alfa Romeo 146

Alfi Romeo 146 registracija je istekla 27. siječnja ove godine, a do tada je bila redovito korištena i održavana. Proizvedena je 1997. godine, zadnjih 12 godina ima istog vlasnika i do danas je prešla 123 tisuće kilometara. Sva oštećenja na laku i karoseriji vidljiva su na slikama, a auto se prodaje za 500 eura. 

Fiat Punto

Ovaj Fiat Punto benzinac prodaje se za 499 eura. 1998. je godište i dolazi s 1.1 motorom, a registriran je do 13. lipnja. U urednom je stanju, malo troši i definitivno ga vrijedi pogledati. 

Fiat Brava

Fiat Brava 1.4 registriran je još dva i pol mjeseca, limarija je dobra, a motor je prešao 180 tisuća kilometara. Za automobil star 22 godine izgleda uredno i isplati se pogledati ga. Od bitnije opreme ima servo, šiber i centralno zaključavanje, a prodaje se za 390 eura. 

Mazda 626

Mazda 626 iz 1997. godine dolazi s 1.8 motorom od 90 konjskih snaga i prodaje se za samo dvije i pol tisuće kuna! Lim je zdrav, motor je dobar, a unutrašnjost je očuvana tako da je automobil spreman za tehnički pregled i registraciju. Ipak, auto je prešao 270 tisuća kilometara i vlasnik napominje da nije nov.  

Hyundai Accent

Ovo je najjeftiniji ispravni automobil koji se prodaje na Index Oglasima! Za 2200 kuna možete dobiti Hyundai Accent s potpunom opremom za taj model. Automobil ima servo, centralno, maglenke, klimu, dva zračna jastuka, četiri električna podizača, električne retrovizore, itd. Trenutno je neregistriran i uredno je odjavljen.

Pročitajte više