Nakon prekida s manekenkom Zayn osvanuo na aplikaciji za dejtanje plus-size žena

Foto: Instagram

NAKON turbulentnog prekida s manekenkom Gigi Hadid čini se kako pjevač Zayn Malik pokušava pronaći novu ljubav. Njegov profil pojavio se na dejting aplikaciji WooPlus, koja omogućava dogovaranje spojeva s plus-size djevojkama, piše Mirror.

Aplikacija koristi tehnologiju prepoznavanja lica kako bi provjerila identitet korisnika, a u javnost je procurio video Zayna koji mijenja izraze lica prema emotikonima prikazanima iznad njega.

Zayn je ranije, tijekom razgovora s časopisom Billboard, objasnio kako voli "punije žene".

"Volim djevojke koje su malo zdepaste u određenim područjima. Volim punije žene."

"Uživam i u intelektualnom razgovoru, u kojem netko može sastaviti rečenicu o nečemu drugom osim frizure i šminke koju nosi, i razgovarati o nečemu političkom ili o svijetu", dodao je tada.

Zayn i Gigi su se rastali krajem 2021, a nedavno je izašla vijest da je pjevač suđen prema četiri točke optužnice jer je Giginu majku Yolandu nazvao nizozemskom dro*om.

Nakon Yolandinih optužbi otkriveno je da par već dulje nije zajedno. Počeli su hodati 2015. godine, a prekinuli su tri godine kasnije. Glasine o pomirenju potaknuli su 2019. godine, a prvi put su zajedno zamijećeni u New Yorku u siječnju 2020. godine.

Pročitajte više