Nakon što je Spotify otkazao podcast Meghan Markle, sada se oglasio i Netflix

Foto: Netflix

NAKON što je Spotify otkazao drugu sezonu podcasta koji vodi Meghan Markle, i Netflix se odlučio oglasiti o suradnji s vojvotkinjom od Sussexa. Čini se da ova streaming platforma ima nešto drugačije planove.

"Cijenimo naše partnerstvo s Archewell Productions. Harry & Meghan bio je najveći Netflixov dokumentarni prvijenac ikada, a mi ćemo nastaviti raditi zajedno na nizu projekata, uključujući nadolazeću dokumentarnu seriju Heart of Invictus'', rekli su iz Netflixa za People.

 

Otkrili su i da novi projekt prati skupinu sportaša koji su se natjecali u Invictus Games princa Harryja, natjecanju za ranjeno vojno osoblje.

Podsjetimo, ugovor vojvode i vojvotkinje od Sussexa sa Spotifyem okončan je nakon što podcast koji je Meghan vodila nije obnovljen za drugu sezonu. Razlaz je potvrđen zajedničkom izjavom Spotifya i Archewell Audija, izdavačke kuće Harryja i Meghan za stvaranje sadržaja.

Meghan je razgovarajući sa slavnim osobama vodila podcast Arhetipi, koji je trajao 12 epizoda od kolovoza 2022. Među gostima su bile teniska zvijezda Serena Williams, pjevačica Mariah Carey, Paris Hilton te glumice Mindy Kaling i Constance Wu.

Pročitajte više