Naši kuhari donose vam odlične recepte za novogodišnji ručak

Foto: Index

JEDAN od najboljih načina za početi Novu godinu zasigurno je uz bogat i ukusan ručak. Za razliku od božićnih tradicionalnih jela, novogodišnja trpeza može biti i moderna, nesvakidašnja te se mogu isprobati i potpuno novi recepti kako bi s novim okusima ušli u novu godinu. 

No recepata ima toliko da se ponekad vrlo teško odlučiti što sve pripremiti. Ako još ne znate što pripremiti za novogodišnji ručak, Index Recepti vam donose nekoliko odličnih i jednostavnih ideja.

Krekeri od parmezana

Ovi ukusni, hrskavi krekeri izvrsna su grickalica i predjelo s niskim udjelom ugljikohidrata. Vrlo su svestrani pa ih možete grickati uz hladnu čašu piva ili ih umakati u nekakav pikantni umak. Budite sigurni da će se krekeri razgrabiti pa ne bi bilo loše ni poduplati smjesu.  

Sarma

Sarma je tradicionalno jelo bez kojeg je teško zamisliti zimsku trpezu. Kažu da svaka domaćica ima svoj tajni sastojak ili način pripreme koji njenu sarmu čini prepoznatljivom. Bilo kako bilo, uz naš recept za sarmu, ova zimska delicija će ispasti odlično baš svaki put. 

Nutellamisu

Kad je riječ o desertima, to se zaista teško odlučiti s kojim slatkim okusom izbrisati sve gorko u staroj godini. Nutellamisu je slastica s kojom sigurno nećete pogriješiti. Tiramisu i Nutella - u ovom slučaju riječi su suvišne pa bi najbolje bilo da i sami isprobate recept i ostanete bez riječi.

Snježna torta

Za sve one koji preferiraju torte više od kolača, snježna torta je odličan desert koji će osvježiti goste nakon obilnog ručka.

Margarita s brusnicama i narančom

Novoj godini treba i nazdraviti. Margarita s brusnicama i narančom je brzo, jednostavno i nezaboravno ukusno novogodišnje piće koje će svi obožavati.

Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete napraviti kod kuće, svaki dan. Recepte možete pratiti i na YouTube kanalu Index Recepata, pretplatite se na kanal kako vam nijedan ne bi promaknuo.

Index Recepti

Pročitajte više