Natali Dizdar snima novi album i "čeka da je pukne želja za udajom"

DVIJE godine nakon objave debitantskog albuma Natali Dizdar bacila se na snimanje njegovog nasljednika, a prvi singl "Naučila sam trik" na radio postajama već je učinio svoje, iako, prema ocjeni upućenih u domaću glazbenu scenu, nije ni izbliza ponovio uspjeh uspješnica poput "Ne daj" i "Zamijenit ću te gorim".

"Uskoro izlazi drugi singl, a album će na tržištu biti ove jeseni. Što se tiče žanra, ostaje pop, ali uz neke pomake... Jedva čekam!", najavila nam je Natali novi album.

"Novi album imat će organski zvuk, a bit će i malo rock'n'rolla. Neće biti jazz, jer ja nisam jazz pjevačica, iako ga privatno slušam. Danas je glazba fuzija svih stilova, i baš zato mislim da se nikad neću u potpunosti posvetiti jazzu, jer je riječ o specifičnom pjevanju", kaže Natali Dizdar koja je konačno počela snimati drugi album, uz dovršavanje fakultetskih obveza.

Misija - odlazak u kazalište

"Na zadnjoj sam godini pa dosta energije ulažem u fakultet. Provodim se s prijateljima i jedva čekam ljeto. Radujem se slobodnom vremenu, već tri godine, primjerice, pokušavam otići u kazalište i ne uspijeva mi", kaže pjevačica, a kad je u pitanju ljubav, zagonetno se smješka i otkriva tek pokoji detalj iz višegodišnje veze.

"Dečko je tu gdje je i bio. Nemam pojma kad ću se udati... Cijeli mi je život sastavljen od faza i raspoloženja, pa čekam da me pukne želja za udajom", priznaje pjevačica.

L.V., D.K.
Foto: G.P.

Pročitajte više