Nataša Janjić se prisjetila potresa u Zagrebu: Dan koji je promijenio mnogo

Foto: Instagram

NATAŠA JANJIĆ MEDANČIĆ prisjetila se potresa koji je na današnji dan prije dvije godine zadesio Zagreb.

"Dan koji je prije dvije godine promijenio mnogo. Mogao je još više i strašnije. Zato idemo dalje sa zahvalnošću što ipak nije. Svi smo na okupu, rane su nas učinile jačima i ne ponovilo se. Dom je ionako uvijek tamo gdje je srce", napisala je glumica na Instagramu. 

Nataša je u trenutku potresa bila trudna sa svojim drugim djetetom. Nakon potresa se sa sinom i suprugom Nenadom preselila kod njegovih roditelja u Istru. 

Nenad je za to vrijeme organizirao obnovu njihovog stana u centru Zagreba, u koji su se vratili nakon dva mjeseca. Kasnije je glumica objavila da se ponovo sele.

Inače, glumica je prošle godine opisala kako je izgledao njezin život nakon potresa u Zagrebu.

"U pidžamama, s usnulim djetetom u naručju i drugim u trbuhu, u strahu pod debelim štokom, gledali smo kako zidovi pucaju pred našim očima, a žbuka se urušava u komadima, ostavljajući nas kao usred gradilišta.

Pobjegli smo u životnom strahu tada s nekoliko priručnih stvari, vani, na ulice koje kao da je netko bombardirao, iz jedne opasnosti u drugu, da se nikad više ne vratimo", napisala je tada na društvenim mrežama

Pročitajte više