Nekoć je zarađivala 2000 kuna tjedno, a danas dobiva džeparac od 660 tisuća kuna

Foto: Guliver Image/Getty Images

DANAS putuje privatnim avionom, ima džeparac od 660 tisuća kuna mjesečno i nosi prsten od 5,1 milijun kuna. Prije samo devet godina zarađivala je 80 kuna po satu čuvajući djecu jedne obitelji u Bristolu.

Ona je 26-godišnja Georgina Rodriguez, partnerica nogometnog superstara Cristiana Ronalda kojeg je upoznala kad je 2016. ušetao u Guccijev dućan u kojem je radila kao prodavačica. U međuvremenu su dobili kćer Alanu Martinu, a Georgina je postala najbogatija partnerica nogometaša.

Iako njena priča zvuči kao moderna verzija Pepeljuge, Georginin put od siromaštva do bogatstva nije protekao bez problema. Prije dvije godine stajala je uz devet godina starijeg partnera nakon što je optužen za silovanje žene u hotelu u Las Vegasu 2009. godine. Tvrdio je da je nevin, a ona mu je vjerovala.

"Biti partnerica nekog tko je tako poznat nije lako, no ne bih se nikad mijenjala", rekla je nedavno.

Odrasla je u radničkoj obitelji u malom selu Jaca na sjeveru Španjolske. Iako je bila prilično dobra u baletu, roditelji Jorge i Ana nisu imali novca da joj plaćaju satove tog plesa. Otišla je od kuće s 15 godina, a zarađivala je 2000 kuna tjedno dok je stanovala u maloj kući s još pet ljudi. Potom se preselila u San Sebastian gdje je radila u dućanu Massima Duttija.

Odlučila je naučiti engleski kako bi se zaposlila u luksuznim dućanima pa je otišla raditi kao dadilja u Engleskoj. Nakon povratka u Španjolsku radila je u Guccijevom dućanu u Madridu, upravo onom u koji je ušetao Ronaldo.

"Bila je to ljubav na prvi pogled, s obje strane", rekla je kasnije.

Sreli su se nekoliko dana kasnije na nekom eventu, a ostalo je, kako se popularno kaže, povijest.

Iako su isprva pokušali skrivati vezu, čim su otkriveni, fanovi su nahrupili u dućan u kojem je radila kako bi je vidjeli. Njenom šefu nije se sviđala ta pažnja pa je dobila otkaz. Potom se zaposlila u Pradinom dućanu u kojem je zarađivala 8000 kuna mjesečno plus proviziju, no i tu je morala dati otkaz zbog fanova.

"Zvali su i raspitivali se o meni, glumeći da su klijenti. Stalno su me čekali fotografi, bilo je neugodno", požalila se kasnije.

Embed from Getty Images

Kad je zatrudnjela, Ronaldo je taman dobio blizance Evu i Matea koje je rodila surogat majka. Georgina je danas pomajka njima, ali i Ronaldovom najstarijem sinu Cristianu Jr-u (10), kojeg je također rodila surogat majka.

"To nas je zbližilo", rekla je o činjenici da je u 20-ima postala majka četvero djece.

Embed from Getty Images

O njihovom braku se dugo šuška, a glasine potpiruje i ona sama. U kolovozu je objavila fotografiju s Ronaldom uz status "Daaa", a potom je snimljena s Cartierovim prstenom. 

Na pitanje hoće li oženiti Georginu, Ronaldo je kod Piersa Morgana odgovorio: "Jednog dana, naravno. Dao sam joj svoje srce i ona je meni dala svoje srce."

"Dok je on uz mene, imam sve. Osjećam se voljeno i paženo. Ljubav pobjeđuje sve", rekla je ona.

Pročitajte više