Nijemci spremaju Sex Drive-In za SP2002

NJEMAČKA se ozbiljno sprema za navijačku groznicu, a da sve afinitete treba zadovoljiti dokazuje i najnoviji "izum" - garaže za seks.

Gradske vlasti u Dortmundu, jednom od 12 gradova domaćina, žele prostituciju maknuti s ulica i preseliti je na "određena" mjesta za obavljanje najstarijeg "businessa".

Očekuje se da će 40 000 prostitutki doputovati u Njemačku kako bi mogle uslužiti nogometne fanove koji će sljedeće ljeto okupirati njihovu zemlju.

"Svjetski kup se sve više bliži i vremena je sve manje. Ne želimo imati slučajeve da prostitutke i njihovi klijenti smetaju rezidencijalne četvrti." - poručuju gradske vlasti.

U Njemačkoj je prostitucija legalna na određenim područjima: "U Dortmundu postoji legalna crvena četvrt u predgrađu, ali postoji problem. Neće biti mjesta da svi zainteresirani parkiraju svoja vozila."

Vlasti Dortmunda odlučile su se poslužiti primjerom grada Koelna, u kojemu postoje garaže namjenjene prakticiranju seksa, a okružene su aparatima za kondome i snack barovima. Garaže su inače nizozemski izum.

"Naravno bit će uvijek onih koji će željeti otići u grmlje, ispod mosta ili među drveće". - zaključile su vlasti Dortmunda.

Pročitajte više