Nina Morić branila Asada pa u žaru rasprave poručila: "Kad je Tito umro, u mojoj kući se slavilo"

Foto: Instagram

NINA MORIĆ često na društvenim mrežama raspravlja o političkim temama, no mnoge je ipak začudilo kad je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se rukuju Vladimir Putin i Bašar al-Asad.

"Na vašoj sam strani!" poručila je Nina uz kratice za Rusiju i Siriju. Njezina objava očekivano je potaknula burnu raspravu u komentarima, a posebno se istaknuo komentar jedne Ninine pratiteljice iz Hrvatske.

"Bila sam u Siriji i situacija tamo zaista ovisi o području u kojem se nalaziš. Ja sam Hrvatica poput tebe i ovo je kao da na jednoj strani Milošević, a na drugoj Karadžić. Dva diktatora koja su ubila tisuće ljudi. Ovaj put se ne slažem s tobom", poručila joj je na talijanskom jeziku i dodala da na "TV-u nikad nećemo vidjeti slike stradanja tisuća ljudi u Siriji".

No Nina je imala spreman odgovor i to na (pomalo zahrđalom) hrvatskom. Njezin odgovor prenosimo u obliku u kojem je i objavljen.

"Vidim da si hrvatica pa cu ti pokusati objasniti na hrvatskom. Assad stiti svoj narod i on nije ubojica! Ti mi spominujes kimicka oruzja i optizujes Assada, kada napokon 6 sijecnja englesi su potvrdili da MI6 je dao fake news, to su bili pobunjeci koji su ubili sve te nevine ljude, NE Assad! Nemoj gledati glupi fejzbuk informiraj se preko drugih kanala. Vidis sto je napravio nas Tito , na danasnji Dan je sa svojim partidjanima ubio 11.OOO italiana, kada je umro pila hrvatske je plakalo ali u moj kuci smo napravili festu. Otvori tvoje horizonte jeli si napisala puno gluposti. Nista personalno, nadam se da se nisi uvrijedila", rekla je Nina, nakon čega je objavila fotku iz Sirije uz opis: "U mojem srcu zauvijek".

Pročitajte više