Nives Celzijus stranim medijima: Dino i ja smo zvijezde u Hrvatskoj!

INCIDENT koji se dogodio prije nekoliko dana na Krku, a u kojem su britanski turisti umalo oteli Leonea, sina Nives i Dina Drpića, danas je završio u svjetskim medijima. Priča je počela kružiti po raznim portalima, a detaljno ju je objavio britanski Daily Mail, za kojeg je Nives Celzijus dala i izjavu. Objavljena je i njezina fotografija, pa je samo pitanje vremena kad će poznata starleta, zahvaljujući nesvakidašnjoj situaciji, krenuti u ostvarivanje međunarodne karijere.

"Turisti su bili uvjereni kako je dijete koje su ugledali na otoku Krku mala Britanka. Ipak, ispostavilo se da je riječ o sinu nogometne zvijezde Dine Drpića", piše britanski Daily Mail o neobičnoj situaciji u kojoj se prošlog tjedna našla obitelj Drpić. Nives Celzijus pritom je rekla: "Kad je jedna žena prišla Leoneu i počela pričati s njim, postala sam sumnjičava. Odjednom ga je ugrabila za ruku, misleći da ih nitko ne gleda. Ipak, kad sam joj prišla shvatila je da je pogriješila i ispričala se". Starleta je britanskim medijima rekla i kako je "naviknuta na poglede i fotografiranje, jer su ona i njezin suprug u Hrvatskoj zvijezde".

Nives i Dino Drpić tako sa sigurnošću mogu reći da im je ovo najturbulentnije ljeto u životu - javnost je prvo uzdrmala gospođa Drpić, koja je u knjizi "Gola istina" otkrila detalje iz estradnog (polu)svijeta, a onda se počelo pisati o njihovom razvodu. "Dino bi bio najsretniji kad bih ja bila uvijek kod kuće i ne radila ništa. Mrzi medije, fotografiranje, poziranje, zbog toga mu je i ova knjiga teško pala, jer je znao koliko će dići prašine i koliko ću biti zauzeta", rekla je tada Nives Celzijus i dodala kako u pričama o bračnim problemima nema ni truna istine.

M.A.
Foto: Index, Daily Mail

Pročitajte više