Nives Polovina rodila sina: Uz epiduralnu doslovno možeš čitati novine i rađati

NIVES POLOVINA rodila je zdravog dječaka u bolnici na Svetom Duhu, a tijekom poroda uz nju je bio suprug Kristijan Barun. Voditeljica Exkluziva u razgovoru za Index je rekla da se osjeća odlično te da je u trenu zaboravila porođajne bolove kad je u ruke primila sinčića Nikolu. "Osjećaj je prekrasan, sve zaboraviš, bolove i porođaj, jer osjećaj je naprosto jedinstven", rekla nam je Nives. Sin joj je težak 3990 grama i dug 54 centimetra, no porod je prošao dobro.

"Možete misliti kako je to kad se beba od četiri kilograma rodi bez problema"

"Bilo je dobro. Neću lagati, u početku me jako boljelo. Veći dio sam bila kod kuće, došla sam u bolnicu kad je on već bio na pola puta. Moram posebno pohvaliti doktore Mišković i Burić te babicu Sanju. Zahvaljujući njima sve je prošlo izvrsno, jer možete misliti kako je to kad se beba od četiri kilograma rodi bez problema", rekla nam je novinarka. Priznaje da je pred kraj poroda uzela epiduralnu i žao joj je što nije ranije došla u bolnicu kako bi dobila nešto protiv bolova. "Zaista je velika razlika. Uz epiduralnu doslovno možeš čitati novine i rađati", kaže ona.

"Kristijan je prisustvovao porodu i nije se srušio u nesvijest"

Posebno je pohvalila novopečenog tatu. "Kristijan je bio hrabar. Prisustvovao je porodu i nije se srušio u nesvijest. Doduše očevi budu u rađaoni pred kraj, nisu tamo cijelo vrijeme, ali treba i to izdržati", rekla nam je Nives uz smijeh. Kaže kako je kod kuće čeka potpuno uređena dječja soba, za što je posebno zaslužan njen suprug i Adax. "Tata je sve pripremio i organizirao čišćenje u kući tako da nas sve čeka spremno. Dječju sobu smo odavno uredili, zelenkasta je s medekima, ali naravno prvo će dijete biti s nama u sobi", rekla je Nives i dodala da bi kući trebala stići u četvrtak.

Pročitajte više