Novi problemi za Meghan: Njen otac uzeo 63.000 kuna pa otkrio sve njene tajne

Foto: FAH

ČLANOVI njene obitelji nikako da prestanu sramotiti Meghan Markle. Osim što njena polusestra svako malo izleti s novim valom pljuvačine po novopečenoj vojvotkinji od Sussexa, sad je otkriveno da je njen otac Thomas uzeo novac za zadnji intervju koji je dao u emisiji Good Morning Britain.

Umirovljeni majstor rasvjete na filmu raspričao se o detaljima odnosa svoje kćeri i princa Harryja, a za to je prema pisanju Daily Maila uzeo oko 7 500 funti, odnosno 63.100 kuna.

Markle je i prije vjenčanja zaradio 100.000 funti dogovarajući s paparazzima da ga snimaju i prodaju te fotografije, a kad je otkrivena njegova muljaža, ispričao se i završio u bolnici.

Voditelj jutarnje emisije Piers Morgan tvrdi da novac nije bio Markelov primarni motiv za intervju, već je samo želio ispričati svoju stanu priče Britancima. Navodno je dobivao puno unosnije ponude od američkih televizija, od koji su neke bile i milijunske, no on ih je sve odbio.

Producenti o snimanju emisije nisu obavijestili kraljevsku obitelj jer su mislili da u tom slučaju Markle neće htjeti ili smjeti gostovati. Tako ni Meghan nije znala da će se njen otac pojaviti na televiziji ni što će reći, a Markle se nada da je nije uvrijedio ili povrijedio njene osjećaje.

Tako je otkrio da je Harry telefonski tražio ruku njegove kćeri, a on je pristao tek nakon što je Harry obećao da neće dići ruku na njegovu kćer. Otkrio je i da Meghan već neko vrijeme želi djecu pa je siguran da će ih kad-tad imati.

Dodao je da Harryja zapravo nikad nije upoznao, ali da su mu i on i Meghan oprostili to što je prodavao fotografije.

Pročitajte više